mandag 12. juli 2010

Litt gode nyheter...

Har akkurat kommet fra sykehuset, og formen til pappa virket litt bedre nå i kveld. Det er så godt å se at han orker bitte litt mer, og at han følger med på samtalene. Og sykepleieren fortalte oss at crp'en har gått bitte litte granne ned, og det kan tyde på at bakteriene er på vei tilbake. De har funnet ut at disse bakteriene pappa har nå er en ny type bakterier, og det er forsåvidt bra. Bra i den betydning at antibiotikaen funker, og de ikke trenger å slåss mot resiste bakterier. Vi har fått vite at infeksjoner er veldig farlige for pappa, og at det er det han kommer til å dø av. Så så fort vi hører infeksjoner, så blir vi utrolig redde...

Det er ikke mange gode nyheter vi trenger, og dette er egentlig det vi trengte å høre i dag! Alt vi ønsker er å få pappa hjem igjen, slik at vi kan stelle for han her hjemme. Selv om det betyr at vi må stelle han 24 timer i døgnet. De siste 2 ukene har han nemlig blusset litt opp, og han har tilogmed vært oppe i rullestolen hver dag. Noen ganger lengre, noen ganger mindre - men uansett opp av senga!

Hjemmesykepleien her vi bor er stort sett helt fantastiske! Vi er så heldige å ha kjempe koselige sykepleiere som kommer hjem til oss 4 ganger om dagen, og som tar godt vare på pappaen vår. Det er spesielt to stykker som vi har blitt veldig fortrolige med, og som vi setter utrolig stor pris på! Det hadde ikke vært så trygt å ha pappa hjemme, dersom de ikke hadde vært bak oss og støttet opp om dette!

Så nå får vi bare håpe på at pappa blir frisk nok til at han kan få komme hjem igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar